Kundalini Yoga 2018

Soul2Soul tilbyder Kundalini Yoga Hold på Østerbro.

MULIGHED FOR PRØVETIME

Tirsdag kl. 8.30 -10.00 

Torsdag kl. 19-20.30 

Tilmelding sker på https://www.saligdig.com og tryk på Log in

Kundalini Yoga er en dynamisk form for yoga der kan forene krop, sind og sjæl. Kundalini Yoga benytter sig af forskellige kropsstillinger kaldet Kriya, synkroniseret med dit åndedræt. Hertil kommer dyb afslapning hvor du bliver guidet blidt ind og ud igen. Efter den dybe restituerende afslapning bliver du guidet til meditation med mudra, som er håndstillinger der via nervebaner gavner kroppen og mantra som er bestemte strukturer af lyd der frigiver energi.

Kundalini Yoga arbejder på at bringe kroppen i balance og fordelene er mange. Kundalini Yoga kan medvirke til bedring af din søvn, appetitregulering, bedre balance mellem krop og sind. Du kan opleve mere energi og mindre stress fordi du bliver styrket i at sansesorterer og hvile i dig selv. Kundalini Yoga kan medvirke til større selvindsigt og gavner dine relationer til andre mennesker. Kundalini Yoga kan skabe mere glæde, mere styrke, mere flow og mere kærlighed til dig.

I Kundalini Yoga trækker vi vejret gennem næsen med mindre andet er nævnt og lukker øjnene under øvelserne for at få en dybere oplevelse. Kundalini Yoga skaber velvære i hele dig. Kundalini Yoga hos Soul2soul er din tid til ny energi, ro og fordybelse.