HANDELSBETINGELSER

De salgs- og leveringsbetingelser, du finder her på siden, gælder for alle produkter og servicer fra Soul2soul købt via hjemmesiden. Hos Soul2soul samler vi på tilfredse kunder. Det betyder at hvis du på nogen måde ikke er tilfreds med det produkt du har købt hører vi meget gerne fra dig på email eller telefon og finder en fælles løsning på problemet.

Oplysninger om virksomheden

Soul2soul v/Anette Friis er etableret i 2012.

Adresse: Malmbergsvej 36, 1.th., Gammel Holte, 2850 Nærum

Tlf.: 42311254

E-mail: info@soul2soul.dk

CVR: 38271628

Priser

Alle priser er i danske kroner.

Køb af kurser

Når du køber et kursus på vores hjemmeside får du kort efter bestillingen en bekræftelse på email på dit køb. Som køber er det dit ansvar at sikre at din vare stemmer overens med det, du bestilte. Hvis ikke det er tilfældet, skal du hurtigst muligt kontakte Soul2soul, enten per e-mail eller telefon, så din ordre bliver korrekt.

Betaling

Ved køb i vores webshop foregår betaling ved brug af Visa/Dankort. Beløbet trækkes fra din konto så snart kurset er købt.

Fortrydelsesret

I forhold til kursustilmelding er din tilmelding bindende. Det vil sige, at når du har købt og betalt dit kursus, er der ikke mulighed for at afmelde kurset og få pengene refunderet. Der er heller ikke mulighed for at blive flyttet over på et andet hold. I tilfælde af sygdom vil der være vikar til at tage timen. Er det ikke muligt at finde en vikar vil den manglende time blive lagt I forlængelse af kursusperioden.

Privatlivspolitik

Soul2soul deler ikke dine personlige oplysninger med andre og soul2soul anvender ikke cookies.