CHAKRA KURSUS 2019

Du investerer i dig selv en søndag formiddag 4 timer om måneden for at komme tilbage til dig selv og vække din sjæl til live med yoga, meditation og undervisning i sammenhængen mellem vores sind, krop og sjæl.

Kurset henvender sig til alle
– Der vil udvikle deres potentiale og deres spiritualitet.
– Dig som er i ubalance – kurset kan give dig indsigt i din lidelse såvel som potentialet til at hele dig.
– Terapeuter der ønsker at lære om Chakrasystemet, dets relation til det endokrine system og systemet i kinesisk filosofi.

Kurset er en proces af selvopdagelse og forståelse af dit hele selv med dybe personlige indsigter og healing.

Krop, Sind og Sjæl
Vi studerer og oplever chakrasystemet og hvordan det påvirker vores hormoner og organer. Du forstår den dybereliggende forbindelsen mellem din krop og dine følelser. Jo mere du får adgang til, jo mere heler du.

Prisen for kurset er : kr. 6.300,- og kan tilmeldes betalingsservice med månedlige betalinger.
Det er vigtigt at du deltager alle dagene på kurset da processen foregår i stadier. Hvis du ønsker mere information kontakt mig venligst. Anette Friis 42311254 eller E-mail til info@Soul2Soul.dk

Tilmeld dig via SALIGDIG. DK og send dine informationer til info@Soul2soul.dk (Navn, Adresse, telefonnummer, e-mailadresse, Hvad tiltrækker dig ved kurset og hvor har du hørt om det.) Tilmelding er bindende.

Program for Chakra Kursus

1. Del – introduktion og overblik
2. Del – Første Chakra – Forholdet til vores far, vores behov for rutine og struktur. Opfattelser af livet vi har arvet fra vores familier og vores kultur.
3. Del – Anden Chakra – Forholdet til vores mor, vores ønsker og passion i livet. Hvordan vi forholder til verden.
4. Del – Tredje Chakra – Tro på os selv og hvordan vi projicerer os selv ud i verden. Hvordan vi får det vi behøver. Vores selvtillid.
5. Del – Fjerde Chakra – Smerte og sorg. Hvordan vi elsker os selv og andre. Vigtigheden af tilgivelse.
6. Del – Femte Chakra – Hvordan vi udtrykker os – vores stemme, Hvordan vi beder om det vi har behov for. Vores sjæls formål.
7. Del – Sjette Chakra – Hvordan vi tænker, hvordan vi bruger vores hjerne, hvordan vi skaber det vi tror på, vores psykiske evner.
8. Del – Syvende Chakra – søvn mønster, hjerne kemi, sensitivitet til sollys, vores forståelse af den menneskelige natur og det guddommelige og forbindelsen hertil. Din trosretning er ikke afgørende her. Denne del handler om at forstå at når vi er i harmoni med os selv forstår vi essensen af hvad vi i sandhed er.
9. Del – Integration

Mere information under fanen Workshop